donderdag 14 november 2013

Oeps, computerfout: U bent toch geslaagd voor het toelatingsexamen arts-tandarts

Goed nieuws voor een tiental studenten die buisden voor het toelatingsexamen arts/tandarts: Ze kunnen alsnog hun favoriete opleiding beginnen. Door een fout in het computersysteem kregen sommigen een punt te weinig.
De fout werd opgemerkt door een student die tijdens het Allerheiligen verlof zijn examen ging inkijken. Toen merkte hij op dat hij een vraag uit het wetenschappelijke gedeelte correct had beantwoord maar de computer had dit over het hoofd gezien. De examencommissie aanvaarde de klacht en alle resultaten werden opnieuw nageteld. Een tiental studenten is zo alsnog geslaagd. Die zijn ondertussen allemaal op de hoogte gebracht. De examencommissie excuseerde zich voor deze fout maar zal blijkbaar niet overgaan tot het betaling van een schadevergoeding (aangeschafte cursussen,...)

Rebus wenst deze studenten dan ook extra te feliciteren voor hun onverhoopte kans om met onmiddellijke ingang te starten met de opleiding arts/tandarts. Ze hebben wel al bijna twee maand opleiding verloren maar met een kleine extra inspanning (al dan niet met onze hulp!) moet het voor hen zeker lukken....

Wil jij je ook grondig voorbereiden op het toelatingsexamen of de toelatingsproef geneeskunde: bij REBUS ben je meer dan welkom. We stellen graag onze 16 jaar ervaring voor de succesvolle studiebegeleiding toelatingsexamen dienste van alle studenten. Vorig jaar behaalde REBUS zelfs een slaag percentage van 75%.

Meer informatie over onze studiecoaching kan je vinden op: http://www.rebus.be/nl/hogeschool-en-universitair-onderwijs/toelatingsexamen-arts-tandarts/





Bron: HLN.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten